Aktuell valutakurs Tether (USDT)

Här hittar du dagens valutakurs för kryptovalutan Tether (USDT), som hålls uppdaterad flera gånger i timmen. Nedanför hittar du även en enkel omvandlare mellan antal Tether till bland annat svenska kronor (SEK) och amerikanska dollar (USD). Priset för att köpa 1 Tether just nu är 1 USD, eller ca. 11 SEK. Den aktuella tidpunkten för Tetherkursen är 2023-05-29 22:45:03.

Omvandlare Tether till svenska kronor, dollar och euro

Genom att använda vår smarta omvandlare mellan Tether, amerikanska dollar, svenska kronor och euro kan du enkelt räkna ut värdet av ett givet antal Tether (USDT). Du kan ändra i vilket av fälten som helst för att direkt räkna ut värdet av det du har matat in i någon av de andra valutorna.

Tether
Kurs avläst för ca. 8 minuter sedan.
SEK
USD
EUR

Vad är Tether (USDT)

Tether (USDT) är en kryptovaluta som är knuten till värdet av USD. Det är en inflationär valuta eftersom den inte har någon övre gräns för hur mycket som kan produceras.

Tether är en blockkedjebaserad kryptotillgång som möjliggör omedelbara transaktioner utan eller med minimala avgifter mellan två personer i världen oavsett nationalitet eller bostadsort. Tether-token gör det möjligt att lagra, skicka och ta emot digitala tokens kopplade till fiatvaluta - vilket jämnar ut prisfluktuationer i förhållande till kontantmarknader för enskilda kryptovalutor, möjliggör lägre volatilitetsnivåer samtidigt som det ger tokeninnehavarna större flexibilitet i hanteringen av sina investeringar i enlighet med personliga investeringsprofiler, vilket innebär en balans mellan säkerhet och vinstmarginaler.

Tetherkursens utveckling senaste månaden

Nedan presenterar vi en graf över hur valutakursen för Tether (USDT) har sett ut och hur den har utvecklats under de senaste 30 dagarna.