Ta ut amerikansk dollar i Borås

Om du behöver ta ut amerikansk dollar i kontant form i Borås så finns det totalt en uttagsautomater i Borås där man kan göra just detta. Du kan hitta hela listan över dessa bankomater lite längre ned här på sidan.

Bankomater för amerikansk dollar i Borås

Uttagsautomat amerikansk dollar i Borås

Uttagsautomatens adress

Pallas shopping
Lilla brogatan 8, BORÅS

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)
  • Euro (EUR)
  • Amerikansk dollar (USD)
  • Brittisk pund (GBP)

Valutor som kan sättas in genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • Alla dagar 06:00 -22:00

Karta till bankomaten för att ta ut amerikansk dollar

Ansvarigt företag för uttagsautomaten: Bankomat AB.

Karta till amerikansk dollar bankomater i Borås

Här nedanför hittar du en karta för var alla uttagsautomater för amerikansk dollar finns i Borås. När du klickar på markeringarna bredvid en uttagsautomat kan du få mer information om den. Du kan se vilka valutor den hanterar och vilka tider den är öppen. Om du klickar på bankomatens adress visas en karta som visar hur du tar dig dit.

Information om bankomater

På den här sidan hittar du information om bankomater i Borås. Varje uttagsautomat har sin adress och öppettider samt annan information som till exempel vilka andra valutor än amerikanska dollar som kan tas ut från uttagsautomaten, om det är möjligt att sätta in pengar i uttagsautomaten och var exakt den är belägen.

Är några uppgifter felaktiga?

Vi ämnar att hålla informationen om uttagsautomater för amerikanska dollar i Borås på den här sidan så korrekt det bara går. Om du hittar någonting som inte stämmer får du gärna kontakta oss och berätta var vi har fel. Vi skulle vara mycket tacksamma om du kunde göra det. När du klickar på "Om oss" kommer du till ett formulär så att vi kan kontakta dig.