Ta ut amerikansk dollar i Nacka

Om du behöver ta ut amerikansk dollar i kontant form i Nacka så finns det totalt en uttagsautomater i Nacka där man kan göra just detta. Du kan hitta hela listan över dessa bankomater lite längre ned här på sidan.

Bankomater för amerikansk dollar i Nacka

Uttagsautomat amerikansk dollar i Nacka

Uttagsautomatens adress

Nacka forum, ingång A, plan -1
Forumvägen 12, NACKA

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)
  • Euro (EUR)
  • Amerikansk dollar (USD)

Valutor som kan sättas in genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • Vardagar 10-20, Lör 10-18, Sön 11-18

Karta till bankomaten för att ta ut amerikansk dollar

Ansvarigt företag för uttagsautomaten: Bankomat AB.

Karta till amerikansk dollar bankomater i Nacka

Här nedanför hittar du en karta för var alla uttagsautomater för amerikansk dollar finns i Nacka. När du klickar på markeringarna bredvid en uttagsautomat kan du få mer information om den. Du kan se vilka valutor den hanterar och vilka tider den är öppen. Om du klickar på bankomatens adress visas en karta som visar hur du tar dig dit.

Information om bankomater

På den här sidan hittar du information om bankomater i Nacka. Varje uttagsautomat har sin adress och öppettider samt annan information som till exempel vilka andra valutor än amerikanska dollar som kan tas ut från uttagsautomaten, om det är möjligt att sätta in pengar i uttagsautomaten och var exakt den är belägen.

Är några uppgifter felaktiga?

Vi ämnar att hålla informationen om uttagsautomater för amerikanska dollar i Nacka på den här sidan så korrekt det bara går. Om du hittar någonting som inte stämmer får du gärna kontakta oss och berätta var vi har fel. Vi skulle vara mycket tacksamma om du kunde göra det. När du klickar på "Om oss" kommer du till ett formulär så att vi kan kontakta dig.